Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Wonen in een nieuwbouwappartement?

Nieuwbouwproject Roosevelt bevindt zich centraal in Terneuzen aan de Rooseveltlaan en bestaat uit verschillende soorten appartementen voor zowel starters als senioren. In een mooi gemêleerde samenstelling heeft u de keuze uit type President en Senator.

Woningen in verkoop

Heeft u interesse in het woningaanbod van Roosevelt wonen? Meld u zich dan hier aan als geïnteresseerde.

Heeft u een specifieke vraag over een appartement? Stel deze dan gerust!

Smolders makelaars 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl

 

 

Wonen in een nieuwbouwappartement in Terneuzen?

Roosevelt biedt het perfecte thuis voor diegenen die op zoek zijn naar gelijkvloers wonen in de wijk Zeldenrust. Gelegen op de voormalige locatie van garage Kerckhaert en op steenworp afstand van de schilderachtige Otheense Kreek ligt vrijwel alles wat Terneuzen te bieden heeft op fiets- of loopafstand. 

Gelegen op de voormalige locatie van garage Kerckhaert en op steenworp afstand van de schilderachtige Otheense Kreek ligt vrijwel alles wat Terneuzen te bieden heeft op fiets- of loopafstand. 

Ervaar het gemak van de nabijgelegen voorzieningen, waaronder het winkelcentrum Zuidpolder, ziekenhuis en diverse scholen. De provinciale weg ligt om de hoek voor een vlotte verbinding en via de nabijgelegen Westerscheldetunnel en Tractaatweg zijn steden als Middelburg, Vlissingen, Goes, Gent, Brugge en Antwerpen binnen handbereik. Dat biedt kansen. Voor werk, maar vooral voor ontspanning.

LAAT JE INFORMEREN!

Neem contact op met Smolders Makelaars

 

T 0115 612 475
E info@smoldersmakelaars.nl 

 

CONTACTFORMULIER